wie zijn wij

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Thea van Vulpen en ik ben sociaal-cultureel ondernemer. Mijn overtuiging is dat bewoners samen met overheden en organisaties een positieve bijdrage willen leveren in  netwerken. Hierin liggen veel kansen.

Daarom is aantrekkelijk, inspirerend en toegankelijk vrijwilligerswerk van onschatbare waarde.

Mijn bedrijf Vrijwillig-werkt is ontstaan vanuit mijn enthousiasme voor vrijwilligerswerk. Ik zou niet zonder kunnen. Mijn vrijwilligersloopbaan bestaat uit bestuursfuncties, koffie schenken, adviseursfuncties en allerlei andere taken en klussen. Deze ervaringen zijn een rijke aanvulling op mijn deskundigheid.

In mijn professionele loopbaan vervul ik functies zoals coördinator, stafmedewerker, beleidsmedewerker en consulent. De ervaring die ik daarmee opdoe, komt goed van pas in het vrijwilligerswerk.

In Vrijwillig-werkt kan ik mijn betrokkenheid en gedrevenheid inzetten. Ik ben enthousiast, opgewekt en leergierig met doorzettingsvermogen. Meedenken, aanpakken en samenwerken zijn voor mij sleutelbegrippen bij burgerinitiatieven.

Aanbevelingen

 Ik ken Thea als bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren “IndenOldenBongerd” in Winterswijk (recreatiepark met vakantiewoningen).

Zij is verantwoordelijk voor het parkbeheer en in die rol ook voorzitter van een parkcommissie In deze functie heeft zij niet alleen veel contacten met onze leden, maar ook met externe partijen zoals gemeente, hovenier en aannemer. Ook bij andere bestuurszaken heeft zij een goede inbreng als steun voor de overige bestuursleden.

Sociaal betrokken, betrouwbaar, creatief, grote inzetbaarheid zijn haar karaktereigenschappen; een uitstekende “collega” of contractpartij om mee samen te werken!

Carel Polak
voorzitter VvE “IndenOlden Bongerd”
ex-directeur ABNAMRO (met pensioen)

Ik ken Thea als stafmedewerker, coördinator, als collega van het Interprovinciaal Secretariaat       Plattelandsjongeren.

Thea is een echte doorzetter, die zich niet snel van haar pad laat leiden. Met energie en betrokkenheid verricht ze de taken waar ze voor staat.  Ze is betrouwbaar en degelijk en weet daarnaast creatieve oplossingen te verzinnen. Een prettig iemand om mee samen te werken!

Niek van der Heijden
functie “directeur Bedrijfsvoering”

Ik ken Thea als collega coördinator vrijwilligerswerk van Veilig Verkeer Nederland.Wat ik goed vind van jou is dat je tijdens externe bijeenkomsten je makkelijk contact maakt met anderen en praat over je activiteiten en wat je ervan vindt en hoe je de invulling ervan ziet.

Joyce Bierlee
communicatie coördinator

Ik ken Thea als beleidsmedewerker a.i. bij de stichting Samenwerkende Seniorenorganisatie in Gelderland. Zij was ingehuurd om te assisteren bij de afbouw van de stichting en gedeeltelijke overdracht van projecten aan derden.

Thea was snel ingewerkt en werd in korte tijd geaccepteerd door collega’s en betrokken vrijwilligers. Met veel kennis van zaken, vakmanschap en toewijding  wist zij de diverse projecten goed af te ronden. Onder andere heeft ze daartoe gebruiksvriendelijke handleidingen en draaiboeken opgesteld, zodat plaatselijke en regionale vrijwilligersorganisaties hiermee zelf aan de slag kunnen. 

Thea zoekt de verbinding met anderen en weet daardoor samenwerkingsverbanden doelgericht in beweging te krijgen.

Theo Wennekes, directeur Samenwerkende Seniorenorganisaties Gelderland.”

“Dank aan Thea van Vulpen die al jarenlang de landelijke vereniging van Sinti, Roma en woonwagenbewoners ondersteunt en de allereerste en o zo een belangrijke stap heeft gezet: namelijk de gemeente bellen en de woonwagenbewoners op de kaart te zetten als gesprekspartners rondom de Arnhemse Woonprincipes’.

Sylvia Meertens Stichting Het Huurdershuis

Uit ‘mensen van de reis die niet meer reizen’, Woonwensenpeiling onder woonwagenbewoners in Arnhem februari 2018